Social Icons

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα παρουσιάζεται για τα επενδυτικά σας ζητήματα ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη οδό.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγείστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε ένα μαγικό συνδυασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας είναι συναρπαστική και γεμάτη χιούμορ, αλλά μερικές φορές σας βγάζει εκτός ελέγχου. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει να θυσιάσετε κάποια άλλα.

ΛΕΩΝ: Μη δέχεστε μεσοβέζικες λύσεις όταν μπορείτε να κάνετε ριζικές επαγγελματικές αλλαγές. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει και οργανώστε μια χαρούμενη συγκέντρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας. Μη δημιουργήσετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, γιατί δε φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ώθηση για να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν. Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες. Οι συνειδητοποιήσεις θα σας βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα και θα σας δείξουν αλήθειες που μπορεί να πονούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέχρι να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας. Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις. Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη.


ΙΧΘΥΣ: Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες. Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας.