Social Icons

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος...

Την 1η η Αφροδίτη στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνει σταθερότητα και ισορροπία στις συνεργασίες, ενώ δε θα λείψει η επιβράβευση στον επαγγελματικό χώρο.

Στις 3 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθάει σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες.

Στις 4 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς,
 είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

Στις 4 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, κάνοντάς σας υπερευαίσθητους καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση. Όμως, θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά. Θα λειτουργείτε υπερπροστατευτικά απέναντι σε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα και καλό θα είναι να προσέξετε να μην το παρακάνετε και τους κάνετε να ασφυκτιούνε.

Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο
και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς).

Στις 6 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους
που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 9 στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 9 ο Δίας θα βρίσκεται πλέον σε ορθή πορεία στο Ζυγό, αυξάνοντας την ανάγκη μας για ουσιαστικές σχέσεις και επαφές που θα τις χαρακτηρίζει η αρμονία. Φτιάξτε την εικόνα σας εξωτερικά και εσωτερικά, ενισχύστε τις συνεργασίες σας και γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Δουλέψτε ομαδικά για να πετύχετε περισσότερα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Στις 9 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 13 ο Ερμής
στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Δία στο Ζυγό, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις.

Στις 14 με τον Ερμή
στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα  στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

Στις 15 ο Ήλιος στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις. Να είστε προσεκτικοί στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να σημάνει το τέλος κάποιας συνεργασίας.

Στις 16 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 18 ο Ήλιος στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες και θετικές αλλαγές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.

Στις 18 ο Ερμής στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, αυξάνει τις απαιτήσεις του εργασιακού χώρου και ωθεί τους συνεργάτες σας να γίνονται πιο πιεστικοί απέναντί σας. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα, καθώς θα νιώθετε μπερδεμένοι και κουρασμένοι.

Στις 20 η Αφροδίτη
στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος, αλλά προσπαθήστε να μην τον ξοδεύετε ανούσια.

Στις 20 ο Ερμής στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, θα κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις σας και θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για να κινηθείτε επαγγελματικά.

Στις 21 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 24 στον Καρκίνο, φέρνοντας μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές. Καθώς και 
η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, θα έρθουν κέρδη από συνεργασίες και αύξηση εσόδων, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα. Αρκεστείτε σε ότι σας δίνετε γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνετε άπληστοι. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 25 ο Άρης στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας.

Στις 26 ο Άρης
στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνει τη διαίσθησή σας και σας βοηθάει να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά και προσωπικά σα θέματα.

Στις 27 ο Ερμής
στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, είναι απαγορευτικός για νέα ξεκινήματα και επαγγελματικές συναντήσεις. Μη δώσετε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να τηρήσετε και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει.

Στις 28 ο Ερμής
στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας κάνει πιο δημιουργικούς και οργανωτικούς. Όμως, αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα.

Στις 30 ο Ερμής
στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση.