Social Icons

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητά σας, με αυτοσυγκέντρωση. Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε με ακατάλληλα άτομα. Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

ΛΕΩΝ: Φανείτε τρυφεροί με το σύντροφό σας περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά. Αναζωογονηθείτε σε σημείο να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας επιθυμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούριο.

ΖΥΓΟΣ: Η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τα γεγονότα, θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε αρκετές εκκρεμότητες και να αναγνωρίσετε ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πηγές εσόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε πραγματικότητα ότι μέχρι σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ξεχνάτε πως δε γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις, αυτά που νιώθει το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Διαμάχες και εκνευρισμοί που δε σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούν.


ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα. Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας.