Social Icons

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθος στόχους. Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ύστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δυο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με καινούριες γνωριμίες, θα αναζωογονηθείτε.

ΛΕΩΝ: Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με ακριβή σχεδιασμό. Η απόδοση που θα έχετε πάνω σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο θα είναι σημαντική και εντυπωσιακή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ότι σας ευχαριστεί και δε σας αγχώνει. Μη δώσετε δικαιώματα ή αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας σχολιάσουν.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από ανθρώπους που δεν περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχρότητα και η αδιαφορία σας τον τελευταίο καιρό έχουν πληγώσει κάποια αγαπημένο σας άτομο. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν σας χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε κάποια πράγματα, ζητήστε το ευγενικά. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική, όσο και για τη συναισθηματική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη που θα νιώσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εμπλουτίζοντας τον με νέες γνωριμίες, θα αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν στην πραγματική τους διάσταση, ενώ οι πρώτες αναλαμπές της οικονομικής σας ανάκαμψης θα γίνουν εμφανείς.


ΙΧΘΥΣ: Η ενέργειά σας θα είναι στο μάξιμουμ και η ζωτικότητα που θα έχετε θα σας κάνει να ζήσετε έντονα και δυναμικά. Η ευεξία που θα νιώσετε θα σβήσει ακόμα και τις παλιές σας αδιαθεσίες.