Social Icons

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΦΥΛΑΧΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ- ΚΑΛΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μαύρος Όνυχας… ο λίθος της ασφάλειας, της δύναμης και της σταθερότητας. Προσφέρει προστασία από αρνητικές ενέργειες και δονήσεις κακόβουλων ατόμων. Μειώνει ανασφάλειες και φόβους. Έλκει την καλή τύχη, την ευτυχία και την αγάπη. Ενισχύει το θάρρος, την ελπίδα, την αντοχή και αυξάνει την αυτοπεποίθηση, την επιμονή και την
υπομονή.

Στην αρχαία Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής λίθος, καθώς ο μύθος αναφέρει πως ο Όνυχας είναι τα νύχια της θεάς Αφροδίτης που οι μοίρες τα μετέτρεψαν σε πέτρα ώστε να μη χαθεί κομμάτι από τους θεούς όταν ο Έρως της τα έκοψε την ώρα που κοιμόταν.

Χρησιμοποιείται αρκετά  στο Feng Shui, καθώς εξισορροπεί το yin και το yang. Ευνοεί τη διαύγεια του μυαλού, την ενόραση και προσφέρει αντοχή στον οργανισμό. Τονώνει το κυκλοφορικό σύστημα, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, μειώνει δερματικές παθήσεις, ενώ παράλληλα βοηθάει μαλλιά, νύχια, οστά και δόντια.

Διατηρώντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες έρχεται δεμένο περίτεχνα με αλπακά και λεπτομέρειες ορείχαλκου, συγκεντρώνοντας και την εύνοια του Κρόνου καθώς ανήκει στους λίθους που τον αντιπροσωπεύουν. Προσφέρει αυτοπειθαρχία, σταθερότητα και υποστήριξη.

Αντιστοιχεί στο τσάκρα της βάσης και της καρδιάς. Αν ανήκετε στα ζώδια του Κριού, Λέων, Σκορπιού, Αιγόκερου, έχετε έναν ακόμα λόγο να το αποκτήσετε, καθώς ο Όνυχας αντιστοιχεί σε εσάς και σας αντιπροσωπεύει.

Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, ώστε το δικό σας φυλαχτό να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. Ειδικά κατασκευασμένο και προορισμένο για να φέρει τύχη και προστασία στον ιδιοκτήτη του. Δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη ή στην τσάντα σας.

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.

Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.