Social Icons

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΚΡΙΟΣ: Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές, θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας. Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στο δικό σας χώρο, μακριά από ότι σας αγχώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Λίγο ρομαντισμός δε βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΖΥΓΟΣ: Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι. Δε χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως αυτό που θα σας ξεκουράσει σήμερα είναι μια επίσκεψη σε ένα καλό σας φίλο. Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπέρ του δέον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι. Περάστε τη σημερινή μέρα με ένα καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε ή με το σύντροφό σας για να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.


ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές. Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις.