Social Icons

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Κυριακή 14 έως 20/5/17

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας για επέκταση δε θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, που όπως πιστεύετε η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική.
Στις 19 με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, ένα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούριος τρόπος ζωής.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 16 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο το χρόνο σας. Ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε, μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούριο σύντροφο, που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει και έτσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για ένα αληθινό σύντροφο δε χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μία σχέση, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματά σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από το σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δε θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις. Όμως, μην χρησιμοποιήσετε το φόβο της απόρριψης σας προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο, θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των στόχων σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι πρέπει να προωθήσετε και τι πρέπει να αποφύγετε.

ΛΕΩΝ: Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να μιλάτε για την ανάγκη σας να κάνετε κάτι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αλλά τελικά ακόμα και να θα το βρίσκατε, δε θα ήσασταν σίγουροι αν θέλετε να αλλάξετε τη σχέση σας. Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά την καλή επικοινωνία σας θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς λύσεις.  Ανεξαρτήτως με το τι πρέπει να κάνετε και με το τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες σας, ακόμα και να τις θεωρείτε συντηρητικές. Θα γεμίσετε διλήμματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους θα καταφέρετε να βγείτε από τα αδιέξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Η εσωτερική πίεση να φτάσετε τους στόχους σας θα βγει σε εξωτερικό εκνευρισμό, ο οποίος δε θα σας επιτρέπει να δείτε καθαρά τις προθέσεις των άλλων. Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα πως καταπιέζεστε. Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και ύπαρξης. Εμβαθύνετε στις γενικές σας σχέσεις και ανακαλύψτε την ουσία τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε το ρόλο που σας ταιριάζει, αλλά και το ρόλο που παίζει ο κάθε ένας με εσάς. Η φιλική οικειότητα που θα έχετε με κάποιους, θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη, όσο και στην κατανόηση. Βέβαια, μπορεί οι επαφές σας να καλυτερεύουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές. Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναγκαία στις σχέσεις σας δεν είναι μόνο η σιγουριά, αλλά και η αντοχή τους στο χρόνο. Ο δυναμισμός και η γοητεία σας, θα διατηρήσουν την ηγετική σας θέση μέσα στο περιβάλλον σας, αλλά και εσείς θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιώσουν τα προνόμια που έχετε. Η ενεργητικότητά σας θα σας απαλλάξει αρκετές φορές από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πολύ συχνά γίνονται η αιτία να σας εμφανιστούν δυσάρεστε συμπτώματα στην υγεία σας. Η ένταση δε σας ωφελεί και γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτάτε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν αναζητάτε καινούριους τρόπους για να ανακτήσετε την καλή σας φόρμα, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα. Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή το ρόλο της στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη. Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Διατηρήστε μέχρι το τέλος του μήνα ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια καλή κατάσταση στις σχέσεις σας. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο.


ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι πιο ώριμοι πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Οι ερωτικές πολιορκίες που θα έχετε θα είναι αξιοσημείωτες και παρόλο που θα είστε αρκετά παιχνιδιάρικοι, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί για να ενδώσετε εύκολα. Παρόλα αυτά, θα κάνετε ότι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει, θα είναι κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο.