Social Icons

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες. Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαλιναγωγήστε ον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προσκολλάτε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα σας τα προβλήματα. Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας.

ΛΕΩΝ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να χαλαρώσετε διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία. Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες. Έχετε το νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.


ΙΧΘΥΣ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στην λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων.