Social Icons

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις γιατί θα κουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και στην τάξη θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

ΛΕΩΝ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δε θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες. Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια το χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δε σας ικανοποιούν. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τη συντροφικότητα.


ΙΧΘΥΣ: Για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, αναζητήστε τις αιτίες που κρύβονται από πίσω. Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.