Social Icons

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στο σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο. Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ: Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας. Πολύ σημαντική η μέρα για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα.

ΖΥΓΟΣ: Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που θα έχετε για να κάνετε νέους φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση τους σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα. Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε. Μην παραμελήσετε τους φίλους σας γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα όνειρά σας για να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Καλλιεργήστε στο σπίτι ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό.


ΙΧΘΥΣ: Η διοχέτευση της ενεργητικότητάς σας στις δημόσιες σχέσεις θα βοηθήσει αφάνταστα. Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσει μεγάλη χαρά.