Social Icons

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015


Υποδεχόμαστε το 2015 ελπίζοντας να γίνουν αλλαγές που θα μας ωφελήσουν.
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς δε θα διαφέρει και πολύ από την προηγούμενη τετραετία, καθώς η πορεία του Ουρανού που είναι ο πλανήτης της εξέγερσης και του Πλούτωνα που είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης θα δώσουν συνέχεια και περισσότερη δύναμη σε συγκρούσεις, σε επαναστατικές εκδηλώσεις και αναταραχές, όπως της Μέσης Ανατολής που θα εξακολουθεί να συμβαίνει και από το Μάρτιο του 2015 θα αρχίσει να κοπάζει.

Τα τετράγωνα Δία -Κρόνου στις 3 Αυγούστου και Κρόνου- Ποσειδώνα στις 26 Νοεμβρίου,  φέρνουν έντονο προβληματισμό στον ψυχικό μας κόσμο, κάνοντάς μας να αμφισβητούμε τις επιλογές μας, να προβληματιζόμαστε για τις αποφάσεις σας και σε κάποιες περιπτώσεις να συγκρουόμαστε με την ηθική μας.
Όμως, το 2015 θα πραγματοποιηθούν και 3 σημαντικά τρίγωνα που θα μας ωφελήσουν ουσιαστικά.

Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ουρανό, στις 3 Μαρτίου και στις 22 Ιουνίου, θα είναι ευεργετικά καθώς θα φέρουν νέες ευκαιρίες, αρμονία στις συναναστροφές, ενώ δε θα λείψει και η καλή τύχη.
Η τύχη που φέρνει ο Δίας μαζί με τη θετικότητα, ενισχύεται ακόμα περισσότερο στις 11 Οκτωβρίου που θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που σηματοδοτεί την αναγέννηση και τη σημαντικότητα των αλλαγών. Η επιτυχία μπορεί να έρθει πιο εύκολα, ενώ οι θετικές αλλαγές θα είναι το πλεονέκτημα για την συνέχεια.

Επίσης κατά το 2015 θα πραγματοποιηθούν 4 εκλείψεις, 2 Ηλιακές και 2 Σεληνιακές:
Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου, που επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ) του 3ου δεκαημέρου.
Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 4 Απριλίου, που επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω) του 2ου δεκαημέρου.
Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου, που επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ) του 2ου δεκαημέρου.
Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό στις 28 Σεπτεμβρίου, που επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω) του 1ου δεκαημέρου.