Social Icons

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Για να κερδίσετε έδαφος και να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα κινηθείτε στο παρασκήνιο. Δείξτε υπομονή με τους συνεργάτες σας και μην απογοητεύεστε με το παραμικρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων είναι μεγάλη, οπότε μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις. Απ’ το να είστε ισχυρογνώμονες, ακούστε τους γύρω σας και επωφεληθείτε από τις ιδέες τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη σας ευνοεί για να γλιτώσετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Μην επενδύσετε οπουδήποτε ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δε διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα.

ΛΕΩΝ: Θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας. Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά.

ΖΥΓΟΣ: Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη θα εξαντληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες. Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παίρνετε τις μετρητοίς ότι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό.

ΙΧΘΥΣ: Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δε γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς.