Social Icons

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 2015


Αφήνουμε πίσω μας άλλη μια χρονιά και προχωράμε ακάθεκτοι να υποδεχθούμε μια καινούρια.
Ευχή όλων μας το 2015 να μας φέρει τα καλύτερα και οι μέρες μας να κυλούν με αρμονία.


ΚΡΙΟΣ: Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό, ενώ θα υπάρχει και αφθονία σε ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και βάλτε σε εφαρμογή νέες ιδέες που φέτος μπορούν να πάρουν μορφή. Οι περιορισμοί στη ζωή σας το 2015 θα είναι σαφώς λιγότεροι, ενώ ο κυρίαρχος πλανήτης σας Άρης θα μειώσει τις φοβίες και τις ανασφάλειες που νιώθετε.
Επαγγελματικά θα σταθεροποιήσετε τη θέση σας, αλλά παράλληλα θα αυξηθούν και οι δεσμεύσεις σας απέναντι σε συνεργάτες ή άτομα κύρους. Σε οικονομικό επίπεδο θα έχετε προσφορές, όμως, είναι σκόπιμο να φροντίστε να αποταμιεύετε  καθώς θα υπάρξουν κάποια έξοδα που θα σχετίζονται με τον οικογενειακό και φιλικό σας χώρο.
Συναισθηματικά θα είστε σε θέση φέτος να διακρίνετε  ποιοι είναι αφοσιωμένοι σε εσάς και ποιοι απλώς επαναπαύονται μαζί σας. Ο ρομαντισμός δε θα λείψει από τη ζωή σας, αρκεί να θυμάστε πως πρέπει και εσείς να εκφράζετε τι νιώθετε αν θέλετε να ανοιχθούν οι άλλοι απέναντί σας. Μπορείτε να το πράξετε διατηρώντας τον  έλεγχο και αν περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι ή με το νέο σας αμόρε όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι.
Με την υγεία σας το πρώτο εξάμηνο του 2015, η κούραση που θα νιώθετε κάποιες φορές θα ρίχνει την ψυχολογία σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στη διατροφή σας και αν μπορείτε βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Από τον Ιούνιο και μετά η ενεργητικότητά σας επιστρέφει και η ψυχική σας υγεία θα είναι στα καλύτερά της.

ΤΑΥΡΟΣ: Το 2015 εργαστείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, με σταθερότητα και υπομονή και οι απολαβές που θα έχετε θα σας ανταμείψουν πλουσιοπάροχα αν και κάποιες φορές επιβάλλεται να πάρετε σκληρές αποφάσεις για το μέλλον σας.
Επαγγελματικά  η καριέρα σας θα προχωράει αργά, αλλά με σταθερά βήματα. Οι προοπτικές για μια λαμπρή σταδιοδρομία διαφαίνονται στον ορίζοντα, ενώ ευνοούνται οι προσωπικές φιλοδοξίες μέσα από τις ομαδικές εργασίες. Σε οικονομικό επίπεδο αν έχετε κρατηθεί από άσκοπές αγορές ή περιττά έξοδα που θα άδειαζαν το πορτοφόλι σας, δε θα έχετε λόγο να ανησυχήσετε. Συγκρατώντας τον εαυτό σας από παρορμητικές κινήσεις που θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό σας, μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε οικονομική στήριξη σε ότι χρειαστείτε από τα άτομα της οικογένειάς σας ή φίλους.
Συναισθηματικά φροντίστε να εμβαθύνετε και να εμπλουτίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και μην αφήσετε το «εγώ» σας να έρθει σε αντίθεση με τις σχέσεις σας. Μαθήματα του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν σε παρόν και μέλλον για να πάρετε αποφάσεις για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.
Η υγεία σας θα καλυτερέψει δεδομένου ότι θα βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, οπότε θα αυξηθεί και η ενέργειά σας. Φροντίστε για ένα καθαρό περιβάλλον, ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με μολύνσεις.
.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απροσδόκητα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες τη νέα χρονιά που θα βοηθήσουν στο να αρχίσουν να υλοποιούνται, ένα- ένα τα όνειρά σας. Ο Ουρανός παραμένει στον Κριό, ώστε να κάνετε άλματα προς τα μπροστά και να αγγίξετε τις επιδιώξεις σας. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι αρχές Ιουλίου, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερες αντοχές, αλλά θα χρειαστεί η προσοχή σας, καθώς ο πλανήτης σας Ερμής αυτό το διάστημα θα κινείται ανάδρομα, οπότε να είστε οπλισμένοι με υπομονή καθώς τα πάντα θα μπορούν να στραβώσουν. Μη χαθείτε σε ονειροπολήσεις, φαντασιώσεις, ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες και αποφύγετε τάσεις φυγής ή καταχρήσεις .
Επαγγελματικά θα αισθάνεστε μια κάποια ανασφάλεια τόσο για την κατεύθυνση που έχετε διαλέξει, όσο και για τον ρεαλισμό των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Ορισμένες φορές θα χρειαστεί να αγωνιστείτε περισσότερο για να δείτε αποτελέσματα. Τον Ιούλιο θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας.  Και νέες ευκαιρίες για οικονομική άνοδο.
Σε συναισθηματικό επίπεδο κάποιοι θα βιώσετε επιστροφές από το παρελθόν, κάποιοι θα θελήσετε να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις με το άτομο που έχετε αποφασίσει να κατασταλάξετε, ενώ κάποιοι από εσάς θα διώξετε από κοντά σας πρόσωπα που θεωρείτε ότι σας πνίγουν. Από τα μέσα Νοεμβρίου, όλα θα σας φαίνονται ρόδινα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 η συνεχή εγρήγορση του μυαλού σας, θα σας κουράζει παροδικά ωθώντας σας να τεμπελιάζετε και να ξεχνάτε ότι πρέπει να πειθαρχείτε. Εάν αυτό σας βοηθάει να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να αποφεύγετε τα νεύρα, δεν υπάρχει πρόβλημα, αντίθετα θα βοηθήσει την ισορροπία της υγείας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το 2015 έρχεται να σας θυμίσει ότι η ζωή είναι ένας αγώνας και αν θέλετε να είστε κερδισμένοι πρέπει να αγωνίζεστε αδιάκοπα, να είστε αληθινοί κυρίως με τον εαυτό σας και να αποκοπείτε από ότι σας κρατάει πίσω. Ίσως σας φανεί δύσκολη χρονιά, αλλά θα είναι η ιδανική για την καριέρα σας. Δουλέψτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σταματώντας να είστε καχύποπτοι απέναντί τους ότι σας ελέγχουν διαρκώς ή σας εναντιώνονται σε ότι θέλετε.
Επαγγελματικά θα επιδιώκετε να φτάσετε τους στόχους σας, αν και θα αλλάζετε συχνά πυκνά ιδέες και στρατηγική. Μέσα στο Μάρτιο θα σας παρουσιαστεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για να βιώσετε την επιτυχία και θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα, καθώς θα υπάρχουν επιρροές και από την έκλειψη. Ο Δίας μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση και θα σας φέρει περισσότερα έσοδα και οφέλη, αλλά οι ανταμοιβές θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Συναισθηματικά, ο Πλούτωνας παραμένει στον τομέα των σχέσεών σας, δίνοντας σας ισχυρούς δεσμούς και υγιείς σχέσεις αγάπης στη ζωή σας. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και η μόνη περίοδος που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι όταν ο Ερμής θα κάνει την ανάδρομη πορεία του.
Από πλευρά υγείας, το μόνο που χρειάζεται είναι να φροντίσετε όλη τη χρονιά για την ψυχική σας υγεία και να κρατηθείτε μακριά από πνιγηρές και ψυχοφθόρες καταστάσεις, που όχι μόνο θα ρίχνουν την ψυχολογία σας, αλλά θα μειώνουν και την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ: Το 2015 ξεκινάει με το Δία να παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Αυγούστου, οπότε θα νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι και έτοιμοι να αναζητήσετε καινούριες ευκαιρίες. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα χτυπάνε κόκκινο, με εξαίρεση το διάστημα μέσα Μαΐου με τέλη Ιουνίου που η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σας κάνει να είστε γκρινιάρηδες και έτοιμοι να εγκαταλείψετε ότι έχετε ξεκινήσει. Μη βιαστείτε αυτό το διάστημα να πάρετε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.
Επαγγελματικά θα διαμορφώσετε  νέους στόχους, θα επικεντρωθείτε σε όσους ήδη έχετε και θα έχετε πρόοδο στην καριέρα σας . Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου που λαμβάνει χώρα στον τομέα των χρημάτων σας, θα σας προσφέρει οικονομική βελτίωση και αύξηση των εισοδημάτων σας. Εκμεταλλευτείτε  σωστά τις ευκαιρίες και πετύχετε άνεση και αναγνώριση από τους γύρω σας.
Τη νέα χρονιά είστε αποφασισμένοι να βρείτε την πραγματική αγάπη και να αφοσιωθείτε σε αυτήν, οπότε οι προσδοκίες σας θα είναι πιο ρεαλιστικές. Θα έχετε την πολυτέλεια να ξεχωρίζετε ποια άτομα δεν είναι κατάλληλα για εσάς και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα.
Τελειώνοντας, επισημαίνουμε ότι για το καλό της ψυχικής σας υγείας και ισορροπίας, ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα στη χρονιά για ταξίδια ή μικρές αποδράσεις μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η χρονιά ξεκινάει με το Δία στο Λέοντα κυβερνώντας το υποσυνείδητό σας, γεγονός που σας βοηθάει να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Από τον Αύγουστο που ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες, θα έχετε ευκαιρίες για προσωπική άνοδο και θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή της. Η έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στο ζώδιό σας το Σεπτέμβριο, θα σας επηρεάσει θετικά καθώς θα δεχθείτε θετική ενέργεια και ότι ξεκινήσετε θα έχει διάρκεια.
Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και να δημιουργήσετε ευκαιρίες για τον εαυτό σας, ώστε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας. Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Απριλίου, μπορείτε να τερματίσετε οικονομικές συμφωνίες που δε σας ταιριάζουν και από τα μέσα Μαΐου να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Βέβαια, την ίδια περίοδο θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής προκαλώντας καθυστερήσεις, αλλά δείχνοντας την απαιτούμενη υπομονή θα προσπεράσετε τις δυσκολίες.
Συναισθηματικά αρχίζετε να μεταμορφώνεστε και ανακαλύπτετε πως χάσατε χρόνο μένοντας σε κούφιες υποσχέσεις. Εκσυγχρονίστε τον τρόπο που σκέφτεστε και κινείστε στον έρωτα και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα για να μπει νέο πρόσωπο στη ζωή σας όσοι είστε ελεύθεροι ή να υπάρξει ανανέωση στη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι.
Το αυξημένο στρες θα είναι ο εχθρός σας για το 2015 και φρόνιμο θα ήταν να κάνετε κάποιες φορές ένα βήμα πίσω, ιδιαίτερα σε ότι θα σχετίζεται με οικογενειακές διαμάχες.

ΖΥΓΟΣ: Η νέα χρονιά είναι η πιο κατάλληλη για να κάνετε ξεκαθαρίσματα είτε με γνώμονα τη λογική, είτε ενστικτωδώς, να προετοιμαστείτε για αλλαγές και να δείτε τι κινείται στο παρασκήνιο. Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας τον Απρίλιο, θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και ευαίσθητους τους μήνες που ακολουθούν. Κάνοντας τις σωστές επιλογές, δε θα δείτε να συμβαίνουν ανατροπές.
Επαγγελματικά, αλλαγές σχεδίων που μπορεί να προκύψουν θα προκληθούν από τρίτους και θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να πάρετε και πάλι τον έλεγχο. Με σύνεση και λογική, θα πετύχετε τους στόχους σας. Ο Κρόνος θα σταματήσει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο καθώς το 2015 θα αποχωρήσει από το Σκορπιό, με αποτέλεσμα να αρχίσετε να αισθάνεστε πιο άνετα οικονομικά και κάνοντας έναν σωστό προϋπολογισμό δε θα συναντήσετε προβλήματα με το πορτοφόλι σας.
Συναισθηματικά μέσα Ιανουαρίου με μέσα Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στις σχέσεις σας εξαιτίας του υπέρμετρου ενθουσιασμού σας. Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα είναι εξαιρετική για να δεσμευθείτε ή να προβείτε σε μια νέα σχέση.
Η υγεία σας θα είναι σε καλό δρόμο τη νέα χρονιά, για αυτό χρειάζεται να μην ξεχάσετε  να φροντίσετε τον εαυτό σας ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα τελευταία δύο χρόνια με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, αναλάβατε πολλές ευθύνες, αντιμετωπίσατε την πραγματικότητα και γενικά πήρατε μαθήματα που σας προετοίμασαν να προχωρήσετε παρακάτω. Για ότι ζήσατε έρχεται το σύμπαν να σας ανταμείψει με ευκαιρίες και νέες προοπτικές. Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου δίνει ζωή στα όνειρά σας, οπότε επωφεληθείτε της ευκαιρίας.
Επαγγελματικά θα αποζητήσετε περισσότερη ελευθερία στη δουλειά σας για να πράξετε διαφορετικά και συναρπαστικά πράγματα. Με την ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες εργασίας, ακόμη και αν δεν ψάχνετε. Ορίστε στόχους και προσεγγίστε τις φιλοδοξίες χωρίς ουτοπίες. Τον Αύγουστο θα σας πιάσουν κρίσεις τεμπελιάς και θα τα θέλετε όλα έτοιμα, αλλά ευτυχώς από το Σεπτέμβριο αφυπνίζεστε πριν προξενήσετε ζημιά. Οικονομικά φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, απερίσκεπτοι ή αφήσετε να συσσωρευτούν χρέη, για να μη χρειαστεί να καταπιεστείτε.
Συναισθηματικά θα ψάχνετε αυτό που θα σας συνεπάρει και θα σας ανεβάσει στα σύννεφα, καθώς σε κάθε κίνησή σας θα ζητάτε την άμεση ανταπόκριση. Μη γίνεται γκρινιάρηδες όταν δεν περνάει το δικό σας, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι δεν έχετε δίκιο. Τη νέα χρονιά περάστε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μην υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας.
Έχετε μάθει να περιορίζετε το στρες που ήταν στη ζωή σας στο παρελθόν και να αποκοπείτε από κακές συνήθειες. Επιδιώξτε να απαλλαγείτε  και από αρνητικές ενέργειες στη ζωή σας, ώστε να ανθίσετε διανοητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε συμφιλιωθεί με το παρελθόν σας και η ψυχή σας λειτουργεί πιο ανάλαφρα. Αφήστε το μυαλό σας να εξερευνήσει το άγνωστο και αρχίστε να διασκεδάζετε. Αποφύγετε άσκοπα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας ή στην εργασία σας, πάρτε ορθές αποφάσεις και μετά περάστε στη δράση. Μην μείνετε προσκολλημένοι σε αυταπάτες και φαντασιώσεις. Να είστε ρεαλιστές στο τι μπορείτε να κάνετε και αφοσιωθείτε μόνο σε σημαντικά πράγματα. Στα μέσα Μαΐου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους (απέναντι από το ζώδιό σας, θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία αλλά και στην συνεννόηση με τους γύρω σας.
Επαγγελματικά βάλτε μπροστά σχέδια και στόχους, ειδικά από τα μέσα Αυγούστου και προετοιμαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Βιώστε την επιτυχία και καθορίστε την μετέπειτα πορεία σας. Ο Πλούτωνας παραμένει στον τομέα των χρημάτων σας όλο το χρόνο, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ασφαλείς υλιστικά. Η στάση σας απέναντι στα χρήματα εξελίσσεται και θα μάθετε να είστε περισσότερο προνοητικοί.
Συναισθηματικά θα αποζητάτε τη φετινή χρονιά περισσότερη αγάπη και στοργή, καθώς οι ανασφάλειές σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Δεν αποκλείεται να έχετε επιστροφές από το παρελθόν που στην αρχή θα σας ενθουσιάσουν, αλλά αργότερα θα θέλετε να εξαφανιστούν από τη ζωή σας.
Κρατήστε μακριά από τη ζωή σας το άγχος, φροντίστε για την ψυχική σας διέγερση και το 2015 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για την υγεία σας και την ευημερία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να εργάζεστε στα θέματά σας, αντιμετωπίστε το παρελθόν και συμβιβαστείτε με ότι έχετε περάσει. Το 2015 να είστε πιο θετικοί και πιο διαλεκτικοί. Κάντε ταξίδια, γίνετε τολμηροί και εξερευνήστε τον κόσμο. Να θυμάστε πως για να επιτύχετε δεν υπάρχουν ημίμετρα, οπότε τολμήστε. Επίσης, αποφασίστε να κάνετε κάτι νέο στο σπίτι σας όπως μια ανακαίνιση και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα άτομα της οικογένειάς σας.
Επαγγελματικά η καριέρα σας μπαίνει σε νέα τροχιά από τα μέσα Ιουνίου, όπου βελτιώνεται σημαντικά η οικονομική σας κατάσταση και θα επιτυγχάνετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Επικεντρωθείτε στις πηγές των εισοδημάτων σας, ειδικά τις περιόδους που κινείται ανάδρομα ο Ερμής για να μην προβληματιστείτε, αλλά και για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα στους στόχους σας. Ενδέχεται να σας γίνουν προτάσεις από άτομα του παρελθόντος για συνεργασίες.
Συναισθηματικά θα δεσμευτείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, ενώ από τον Απρίλιο θα δεχθείτε μεγάλες ποσότητες αγάπης. Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφό σας όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι ή αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να αγαπήσει όσοι είστε αδέσμευτοι.
Το 2015 είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, βάζοντας στο πρόγραμμά σας σωστότερο τρόπο διατροφής και γυμναστική. Έχετε αποφασίσει να πάρει στα σοβαρά την υγεία σας και θα αξίζει τον κόπο αφού θα αισθανθείτε καλύτερα από ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον Άρη στο ζώδιό σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε θετικοί, ενθουσιώδεις, ενεργητικοί και πρωτοποριακοί. Έχετε κάνει τους απαραίτητους μετασχηματισμούς και είστε ανοικτοί σε νέους τρόπους σκέψης. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια διανοητική δραστηριότητα ή ένα έργο που δημιουργεί νέες ευκαιρίες στη ζωή σας, ενώ η αισιόδοξη διάθεση θα σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες από ότι συνήθως. Το πρώτο τετράμηνο φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στα άτομα της οικογένειά σας και να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο.
Επαγγελματικά θα ζήσετε καλές στιγμές στην επίτευξη των στόχων σας αλλά με τον Ποσειδώνα να παραμένει στον τομέα των χρημάτων σας μάλλον θα συνεχίσετε να έχετε πρόβλημα με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Φροντίστε να βελτιώσετε τα έσοδά σας μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και κρατώντας σταθερή πορεία θα ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια.
Συναισθηματικά το 2015 δεν έχει σκοπό να σας δυσκολέψει, αλλά απεναντίας θα σας φέρει έρωτες και νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Η αγάπη δε θα σας λείψει και έτσι δε θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλετε.
Για να προστατεύσετε την υγεία σας, αποβάλλετε κακές συνήθειες και αποκαταστήστε την ισορροπία μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής. Μη χάσετε την αισιοδοξία σας και να είστε θετικοί για το αύριο.

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε το 2015 για να δουλέψετε συνειδητά με το υποσυνείδητο σας και να αντιμετωπίσει παλιά θέματα, τραύματα του παρελθόντος και να αφήσετε πίσω σας ότι πλέον δεν το έχετε ανάγκη. Μέχρι τα μέσα Μαΐου ο Άρης θα είναι βοηθός σας στο να είστε πιο θετικοί και κυρίως να πιστεύετε στον εαυτό σας. Θα χαθείτε σε ονειροπολήσεις, αλλά δε θα πρέπει να τις μπερδέψετε με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες γιατί θα υπάρξουν άτομα που δε θα πρέπει να τους δείξετε εμπιστοσύνη.
Επαγγελματικά θα φερθείτε πιο σοβαρά και υπεύθυνα, θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και στη συνέχεια θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Μέχρι τον Αύγουστο αναζητήστε νέες ευκαιρίες και δουλέψτε εντατικά. Η ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου είναι ιδανική για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες και αποκομίστε οφέλη για το παρόν και το μέλλον.
Συναισθηματικά θα βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι τέλη Ιουνίου με αρχές Αυγούστου θα ερωτευτείτε και θα βιώσετε την αγάπη.
Αποφύγετε ότι μπορεί να βλάψει τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί σε χειρισμούς μηχανημάτων.