Social Icons

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προκληθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάλλον θα σας ζητηθεί να δώσετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε στην πραγματικότητα και θα πρέπει να το κάνετε σε ένα κλίμα που δε θα είναι τόσο ευχάριστο για εσάς.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να σας κατακλύζουν οι ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως, οι δυσκολίες είναι προσωρινές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολες προσφορές ή αναλωθείτε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Μην ξεχάσετε να μελετήσετε προσεκτικά συμφωνίες ή συμβόλαια που θα απαιτούν την υπογραφή σας.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε τα συμφέροντά σας και απαιτείται να δείξετε διαλλακτικότητα. Φροντίστε να είστε μετρημένοι σε ότι πείτε, γιατί μόνο έτσι θα υπερασπίσετε τις θέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο. Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα. Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν θα διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση. Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν επιτρέπουν να απομακρυνθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματα. Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα να μαλώνετε για τα οικονομικά.


ΙΧΘΥΣ: Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα.