Social Icons

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ένας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη. Στην προσπάθεια να αλλάξετε ότι δε σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Για να υπερασπίσετε τη θέση σας επιβάλλετε να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα για να προλαβαίνετε τα γεγονότα πριν πάρουν διαστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Με καλή θέληση και διάλογο, μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα. Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινήστε την αναζήτηση σε κάτι που επιθυμείτε καιρό από σήμερα. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν. Μιλήστε σε ήρεμους τόνους με συνεργάτες, απ’ το να τα βάζετε με όσους δε φταίνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Μη δέχεστε ως δεδομένο όσα σας λένε χωρίς να εξετάσετε αν ισχύουν πραγματικά.

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δε θα σας φερθούν ανάλογα στην ανάγκη. Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας.