Social Icons

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Σκεφτείτε σοβαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε ότι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη. Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε που βαδίζετε. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν δε βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΛΕΩΝ: Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες με άλλους, υποχωρήστε εσείς. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μη μπουν αργότερα εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας. Δεχθείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε γιατί θα χάσετε το χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία. Φοβάστε να δράσετε αποτελεσματικά γιατί φοβάστε ότι θα χάσετε αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κρίση σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό αφήστε για άλλη μέρα τις μεγάλες αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλό προφίλ καθώς οι παραλείψεις θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να πείτε μυστικά σε οικογενειακά πρόσωπα που δεν πρόκειται να σας στηρίξουν. Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε βήμα-βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δε σας αρμόζουν. Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων πριν βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.


ΙΧΘΥΣ: Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους. Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς.