Social Icons

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η κάθε ευκαιρία για εσάς θα είναι πραγματικά μια δυναμική πρωτοποριακή στιγμή για προσωπική εξέλιξη. Ευνοούνται τα μεγάλα σχέδια, τις μεγάλες ιδέες και τα μακρινά ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανακαλύψτε αυτά που σας γεμίζουν με ενδιαφέρον για την ζωή και κάντε πράξη τις θεωρίες σας, για να πραγματοποιηθούν αρκετά από τα όνειρά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο έρωτας θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα και αν δε θέλετε να τον χάσετε μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες που εμπιστεύεστε και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε καλά και θα ακουστείτε. Να θυμάστε ότι τα μεγάλα ρίσκα κρύβουν κινδύνους που δεν έχετε υπολογίσει.

ΛΕΩΝ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας θα πέσει αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι Δε θα προχωρήσουν όπως θέλετε. Για να μην ξεμείνετε αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που Δε σας χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας. Μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα πριν προχωρήσετε. Δε χρειάζεται να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχτείτε φιλικές συμβουλές τις οποίες είχατε ζητήσει, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες. Όσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε δε θα καταφέρετε και πολλά.


ΙΧΘΥΣ: Βάζοντας  μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας.