Social Icons

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι θα το καταφέρετε αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν τα οικεία σας άτομα, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος. Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ότι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα και μην ακούτε αυτά που σας επιβάλλουν. Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή.

ΛΕΩΝ: Συγκαταβατικές λύσεις και διπλωματικές προσεγγίσεις θα ελαφρύνουν το βαρύ κλίμα. Συνεχίστε τις ομαδικές προσπάθειες χωρίς ίντριγκες και υστεροβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην περιμένετε να κάνουν σχόλια για τη δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε. Θα έχετε αρκετή ψυχολογική στήριξη ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας κατά πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να εκβιάζετε καταστάσεις, αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα. Προσπαθήστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι προς τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε πως είστε έτοιμοι και ικανοί να αγωνιστείτε, όλα θα απλουστεύσουν. Ικανοποιήστε τις ανάγκες των οικογενειακών σας προσώπων στο βαθμό που μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παρασύρεστε από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Διατηρήστε το χαμόγελό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ότι σας γεμίζει ενέργεια και δύναμη. Η καλύτερη παρέα για σήμερα θα είναι οικεία και γνώριμα πρόσωπα.


ΙΧΘΥΣ: Θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για θέματα που θα αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα. Εάν σας απασχολούν ορισμένες καταστάσεις μιλήστε μόνο με άτομα που θα σας ακούσουν.