Social Icons

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι και ότι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας με οικογένεια. Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια προσπαθήστε να ελιχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι έχει γερά θεμέλια δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τις ανακατατάξεις που θα γίνουν. Η ισορροπημένη συμπεριφορά θα κάνει και τους πιο επιθετικούς να ηρεμήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαφοροποίηση σας από τους άλλους έχει να κάνει με την επιμονή σας να είστε πρώτοι. Μην συνεχίζετε να αμφιταλαντεύεστε όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. 

ΛΕΩΝ: Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα. Απ’ το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα με ευγένεια και διακριτικότητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας. Για να μη χάσετε αυτά που έχετε κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν. Πείτε όχι σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καυγαδίζοντας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε ότι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω. Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά.


ΙΧΘΥΣ: Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις. Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι.