Social Icons

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε εκ νέου ότι σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερεί τα σχέδιά σας. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, χωρίς να τους βάζετε όλους στην ίδια μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και ξαφνιάστε τους άλλους. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο. Τολμήστε να συζητήσετε ότι σας απασχολεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Εάν δε συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δε χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε.

ΛΕΩΝ: Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δε θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές. Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας  και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ότι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό σας πνεύμα. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δε βλάπτει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ανοίγετε καινούριες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομο σας. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο.


ΙΧΘΥΣ: Δείτε το θυμό σας σαν εκτόνωση γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.