Social Icons

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε γιατί οι μέρες που ακολουθούν έρχονται με πολλές ευθύνες. Προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΤΑΥΡΟΣ: Προλάβετε τα προβλήματα πριν σας πνίξουν, δίνοντας λύση χωρίς χρονοτριβή. Καλλιεργήστε τι κλίμα της καλής επικοινωνίας και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε αποφάσεις για κληρονομικά θέματα διατηρώντας τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λύστε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια, συζητώντας εφ’ όλης της ύλης. Προτιμήστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, αντί να περάσετε τη μέρα μα βαρετούς ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας κάνει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού μην απογοητευτείτε. Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές γιατί έχετε κάθε λόγο να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στην λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων.
ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική σας υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ότι ακούτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη. Να θυμάστε πως η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ώστε και οι γύρω σας να σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις συναισθηματικές υστερίες ή την απόλυτη σκληρή λογική που σας βάζει σε καλούπια, αφού έτσι κι αλλιώς σε εσάς αίσθημα και λογική, σπανίως συμβαδίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νοιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους.


ΙΧΘΥΣ: Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρι σε ένα σημείο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν.