Social Icons

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερόν σας ήμισυ. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καυγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δε σας κάνουν καλό και σας ρίχνουν. Δείτε την πραγματική αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δε θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. Εάν κάνετε όλα τα χατίρια στους άλλους θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις τους.


ΙΧΘΥΣ: Αρκετές φορές οι απόψεις σας ενδέχεται να σοκάρουν τους γύρω σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις λέτε και πολύ περισσότερο να τις υποστηρίζετε.