Social Icons

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας ανέφικτα πράγματα αλλά κυνηγήστε τα εφικτά και κερδίστε πολύτιμο χρόνο στον εργασιακό σας χώρο χρησιμοποιώντας τη διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε ισορροπημένα και μη συμπεριφέρεστε σαν υστερικοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να θέσετε νέους στόχους και να τους βάλετε σε εφαρμογή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Πάρτε θάρρος για να χτίσετε τη ζωή σας απ’ την αρχή και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τροποποιήστε ορισμένες από τις μεθόδους σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σας την προσφέρουν. Οι θυσίες που θα κάνετε θα ανταμειφθούν στη συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Αδράξτε τις ευκαιρίες και αν υπάρχουν εκκρεμότητες στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας διευθετήστε τις άμεσα. Μη σας τρομάζουν οι αλλαγές, γιατί μόνο έτσι θα καλυτερέψετε τις συνθήκες στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχουν θετικές προεκτάσεις, αλλά η συναισθηματική φόρτιση δε θα σας αφήνει να τις δείτε. Κρατήστε επαφές με σημαντικούς ανθρώπους αφήνοντας στην άκρη το παιχνίδι της άμυνας.

ΖΥΓΟΣ: Μην τα βάζετε με όλους αν κάτι δεν έγινε όπως θέλατε, γιατί κάθε εμπόδιο υπάρχει για καλό. Να αντιδράτε μόνο αν υπάρχει κατάχρηση εξουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τροποποιήστε τις στρατηγικές που ακολουθείτε και ότι θέλετε να πείτε προσέξτε τον τρόπο που θα το εκφράσετε, ώστε να γίνει με σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργήστε με μεγαλύτερη ευαισθησία στη συναισθηματική σας ζωή και μην ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε τις επιπτώσεις. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, σταδιακά θα λυθούν όλες οι απορίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε παραστάσεις γιατί δε σας βοηθάει να κολλάτε σε ανθρώπους και συνήθειες. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια φίλων για να εφαρμόσετε νέα σχέδια, αλλά μην επαναπαυτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως δώσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, αλλά θα εξασφαλίσετε καλύτερη αντιμετώπιση από άτομα που το έχετε πραγματικά ανάγκη.


ΙΧΘΥΣ: Χρειάζεστε πρακτικότητα και όχι λόγια, γι’ αυτό φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.