Social Icons

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος...

Στις 1 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας.

Η
Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 2 στο Λέοντα, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό. Ενισχύει τις αλλαγές και ωθεί σε νέα ξεκινήματα, όμως, θα πρέπει κάθε απόφαση να παρθεί με πλήρη σοβαρότητα και δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι). Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς μας μαχητικούς και έτοιμους να πειραματιστούμε σε νέα πράγματα και καταστάσεις.

Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, ζητώντας να κάνουμε πράξεις και όχι να αρκούμαστε μόνο σε λόγια ειδικά σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό μας τομέα. Καθώς είναι σε πτώση σε αυτή τη θέση, ο ρεαλισμός θα είναι περιορισμένος και αρκετές φορές θα βρίσκεται η ανασφάλεια σε πρώτο πλάνο.

Στις 6 ο Ερμής στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Καθώς και η Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες.

Στις 10 με τον Ερμή
στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, οι συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι άφθονες και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Στις 13 ο Κρόνος σε ορθή πορεία στον Τοξότη, ωθεί σε αναθεωρήσεις και αλλαγές. Αντιληφθείτε τι συμβαίνει γύρω σας για να μην πάνε χαμένες οι όποιες προσπάθειες κάνετε και να ωφεληθείτε.

Στις 16 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τρίγωνο
 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας.

Στις 17 η Αφροδίτη
 στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται μαζί με την Παρασκιάς Σεληνιακή έκλειψη στις  18/8 στον Υδροχόου. Επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας ζωή καθώς θα υπάρχει παρασκήνιο, ζήλιες και κόντρες. Ότι έχετε ξεκινήσει τους προηγούμενους μήνες τείνουν να φτάσουν στην ολοκλήρωσή τους, για αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ώστε να πράξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Στις 26 ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.


Στις 30 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, βοηθώντας να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις που επικρατούν. Φέρνει ευημερία και σας κάνει πιο δυναμικούς και πιο πρόθυμους να αφουγκραστείτε ότι συμβαίνει γύρω σας.


Στις 30 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και καθώς είναι και κυβερνήτης της, δεν είναι τόσο δυσαρμονική η θέση του. Για άλλη μια φορά δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια στις επαφές, στις συνεννοήσεις και γενικά σε ότι θα αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους.