Social Icons

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Άτομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι, ειδικά αν τους συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δε θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους «ηρωισμούς» και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε θερμά το πρόσωπο που θα γίνει σύντροφος της ζωής σας. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ: Έρωτας δε σημαίνει καλοπέραση ή παροδικές απολαύσεις και μάλλον είστε από τους πρώτους που το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε αν δε θέλετε να μείνετε στο τέλος μόνοι σας, αρχίστε να εγκαταλείπετε αυτήν την τακτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε όνειρα μαζί με αυτόν και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα σας φαίνονται παιχνιδάκι αν τα αντιμετωπίζετε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Ότι υπάρχει ήδη και σας παρέχει ασφάλεια μη βιαστείτε να το διαλύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει και σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη οδό που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: H σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά, θα παίξουν το ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες.


ΙΧΘΥΣ: Ένα δώρο που θα έχετε θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως, οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές.