Social Icons

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Πιστέψτε στις ανάγκες σας και κυρίως για να δώσετε τις ευκαιρίες στον εαυτό σας να τις καλύψει. Εξάλλου, η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ωριμάστε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μην ξαναχάσετε άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές. Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασία ασθενή.

ΛΕΩΝ: Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Το ένστικτό σας κα μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια τέτοια κίνηση θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας έχουν ως πρότυπο συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε τους την ευκαιρία να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε και εσείς ανάγκη να αποτραβηχθείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.