Social Icons

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισόλογα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας θα πέσει αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό σας κύκλο και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα το σύντροφό σας ώστε να μην τον παραμελήσετε.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και τον πληγώσετε άθελά σας λέγοντας κάτι που ίσως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι Δε θα προχωρήσουν όπως θέλετε. Για να μην ξεμείνετε αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που δε σας χρειάζονται.

ΖΥΓΟΣ: Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας. Μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα πριν προχωρήσετε. Δε χρειάζεται να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχτείτε φιλικές συμβουλές τις οποίες είχατε ζητήσει, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες. Όσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε δε θα καταφέρετε και πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάζοντας  μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας.


ΙΧΘΥΣ: Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά το δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.