Social Icons

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε στο να πετύχετε κάτι περισσότερο από τις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε κάτι πιο δυναμικό στον εργασιακό χώρο τώρα που έχουν βελτιωθεί οι συνεργασίες σας, χωρίς να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε πιο συγκαταβατικοί σε ορισμένα θέματα, γιατί κάποιες φορές έχουν οι άλλοι δίκιο και εσείς άδικο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να είναι η επικοινωνία σας πιο εύκολη και να μην υπάρχουν παρερμηνείες, πρέπει πριν μιλήσετε να προσπαθείτε να βρεθείτε στη θέση του άλλου.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε αυτά που διεκδικείτε, γιατί η αγωνία σας αν δε ζητήσετε εγγυήσεις για αυτά που σας υπόσχονται θα είναι μεγαλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη στερείστε την ηρεμία σας ή βυθίζεστε σε σκέψεις που σας προκαλούν μελαγχολία.

ΖΥΓΟΣ: Παρόλο που θα εκπληρώσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας, η αυτοέκφρασή σας θα αρχίσει να περιορίζετε από τις υποχρεώσεις που έχετε να φέρετε σε πέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε κάτι πολύ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε να το πετύχετε. Αποδεχτείτε ορισμένες καταστάσεις και προχωρήστε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο νιώθετε αβέβαιοι για αυτά που κάνετε θα δέχεστε παρεμβολές και θα αφήνετε περιθώρια στους άλλους να σας κρίνουν, ακόμα και να σας κατακρίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις απόψεις ορισμένων ατόμων που δε θέλουν να καταλάβουν τις θέσεις σας, γιατί θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε η συμπεριφορά σας να μην είναι περισσότερο προκλητική απ’ ότι χρειάζεται, αν θέλετε να υποστηρίξετε τις θέσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή και συνέπεια στις προκλήσεις που θα σας γίνουν, για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας που είναι ιδιαίτερα δύσκολη.