Social Icons

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε μυστικά που αν αποκαλυφθούν θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, δε θα το καταφέρετε με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούριες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεων σας, έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ: Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δε σας εκφράζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό.

ΖΥΓΟΣ: Η στάση που θα τηρήσετε, θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό μη φορτώνεστε και με το καθημερινό άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια κατάσταση και ίσως δεν τα φαντάζεστε. Μην εξοργίζεστε με άλλους, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια υπερβολικά σχόλια που θα ακούσετε, είναι σίγουρο ότι θα σας εκνευρίσουν. Ακούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας ανοίξουν τα μάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε σταθερή στάση και μην αλλάζετε συνέχεια στόχους και σχέδια. Δεν είναι απαραίτητο όταν οι άλλοι φέρονται δυναμικά, να γίνεστε επιθετικοί.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.