Social Icons

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ψάξετε καλύτερα θα βρείτε διεξόδους από τα μικροπροβλήματα. Έχετε δημιουργήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς σας ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες. Αξιοποιήστε σωστά τις δυνατότητές σας για να ανεβείτε στην εκτίμηση των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάζοντας μπροστά την αισιοδοξία δε θα πτοείστε στα μικροπροβλήματα. Μην αφήσετε πείσματα και εγωισμούς να σας δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ: Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους. Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προλάβετε τις εξελίξεις έξυπνα και μην αφήνετε το χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Επιβάλετε να δείξετε ψυχραιμία για να μη φανεί η νευρικότητά σας για οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για ν βρείτε κατανόηση. Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να χαλαρώσετε διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία. Απ’ το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη προτιμήστε να οργανωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαλιναγωγήστε ον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.


ΙΧΘΥΣ: Μην προσκολλάτε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα σας τα προβλήματα. Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας.