Social Icons

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

ΚΡΙΟΣ: Θέλετε διακαώς να επεκταθείτε και να ακολουθήσετε νέους δρόμους και οι προοπτικές που σας ανοίγονται είναι καλές. Στις 13 με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στον Τοξότη, νέες εμπειρίες σας χαρίζουν καινούριες δυνατότητες, κάποιες πιο τολμηρές από ότι περιμένατε, αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας συμβούν καλά πράγματα. Εξερευνήστε περαιτέρω τι μπορείτε να βρείτε και αφήστε την αισιοδοξία και το πάθος να σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δε θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε το σύντροφό σας προκειμένου να πείσετε τον περίγυρό σας για τις αρετές του. Όμως, αυτό δε θα σας βοηθήσει να έχετε ορθή κρίση, αφού θα τα προσαρμόζετε όλα στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Προσπαθήστε να βρείτε μερικές ισορροπίες, καθώς η σχέση σας δε φαίνεται να απειλείται από κανέναν, αλλά αντίθετα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε πολλά μέσα σας, θα βάλετε τάξη στα συναισθήματα που νιώθετε και θα ενισχύσετε τη σχέση σας με αγάπη, κατανόηση και αλληλοσεβασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μη μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας. Θα ζήσετε πιο έντονες στιγμές και θα οδηγηθείτε μαζί με το σύντροφό σας σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια αλλά ακόμα και να βρείτε λύσεις για αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής. Όμως, μην ανησυχείτε καθώς παρόλο τις δυσκολίες θα προκύψουν αρκετά καλά και ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ένας από τους παραλήπτες των καλών. Οργανώστε σωστά το χρόνο σας, ώστε να έχετε επαρκή για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετε στους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Με τη Νέα Σελήνη στις 2 στο ζώδιό σας, βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύσετε οριστικά αδιέξοδα. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας σε ανούσια θέματα. Θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας. Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στο να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή από όσα πρέπει να αποκολληθούν από τη ζωή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν. Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές

ΖΥΓΟΣ: . Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης για μερικές από τις σχέσεις σας. Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δε συμβαδίζουν. Οπότε, μην ξεσπάσετε σε όσους δε φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε. Έτσι κι αλλιώς στις 30 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και θα σας υποχρεώσει να βάλετε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι σίγουρη. Με μια πιο προσεγμένη διατροφή, θα μπορέσετε να αναδείξετε καλύτερα την ομορφιά σας. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στυλ σας. Μην αφήσετε τη ψυχολογία σας να πέσει, κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 2 με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σας, ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα. Τα κακώς κείμενα αρχίζουν να εξομαλύνονται, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε δυνατότητα να ρυθμίσετε χρόνιες υποθέσεις προς όφελός σας.
Λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά ή τα συμφέροντά σας, τακτοποιούνται εν μέρει, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα από νέες δραστηριότητες να αποκομίσετε νέα έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε ότι σας έρθει με σύνεση και όπου μπορείτε κάντε περικοπές στα έξοδα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Προσέχετε πως θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 18 στο ζώδιό σας, ακόμα και αν δε σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε «τέλεια σχέση» και θα φέρετε πιο κοντά το σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε. Όσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευθείτε μάλλον πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο.

ΙΧΘΥΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας. Παράλληλα, φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία. Στις 30 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα ή οικογενειακά που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν.