Social Icons

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Θα σας θυμίσει πως οι βασικές σας προτεραιότητες πρέπει να είναι οι στόχοι σας, ενώ εσείς τον τελευταίο καιρό λειτουργούσατε αντίθετα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλέσετε με λόγια άτομα που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα σας απαντήσουν στην δική σας γλώσσα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σκληροί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε την προσωπική σας ζωή με ηρεμία και μην αφήσετε να αιωρούνται θέματα που θα αφορούν την καλυτέρευση της ερωτικής σας ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύεται θετικά η ψυχολογία σας και θα ανταποκριθείτε τόσο στις απαιτήσεις των συνεργατών σας όσο και στον ατόμων του οικογενειακού σας χώρου.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας, ώστε οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας να μη σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήσετε να είστε απαισιόδοξοι ειδικά εκεί που πρέπει να δώσετε πολλά από τον εαυτό σας. Φυλαχτείτε από άτομα που έχουν κακόβουλες προθέσεις και επιδιώκουν να σας εκτοπίσουν από τη θέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε επάνω σας ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Μικρές αλλαγές κρίνονται απαραίτητες αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι όροι και οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται και πρώτοι πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα αν έχετε απαίτηση να τους ακολουθούν και οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει, από λάθος εκτιμήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει, θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια.


ΙΧΘΥΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους.