Social Icons

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Κυριακή 28/8 έως 3/9/16

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δε θα υπάρχει γυρισμός. Στις 1 που πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μαζί με τη Νέα Σελήνη, αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας μην απαιτήσετε από το σύντροφό σας παραπάνω απ’ ότι σας προσφέρει, απλά και μόνο για να ρίξετε κάπου τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση που θα σας συντροφεύει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι όποιες δυσκολίες ή διλήμματα έχετε, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, όπου με καθαρότερο μυαλό θα βρείτε το σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι αληθινά και μόνιμα. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί και προσεγγίστε και εσείς με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τους να σας ακολουθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δραπετεύστε από την καθημερινότητα και ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει και σας αγχώνει. Πάρτε την απόφαση να απομακρυνθείτε απ’ ότι σας κουράζει και φροντίστε να διασκεδάσετε, να αναζωογονηθείτε και να ανανεώσετε ακόμα και τους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, αποβάλλοντας κάθε σκέψη που σας ταλαιπωρεί σε θέματα του επαγγελματικού σας τομέα. Βάλτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ώστε οι αδέσμευτοι να βρείτε το ταίρι σας, ενώ οι δεσμευμένοι να αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει ισορροπία και σταθεροποίηση των σχεδίων σας, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη σημαντικότητα του να αναδιοργανωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας. Γίνετε πιο συνετοί στις κινήσεις σας και ασκήστε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, για να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο πνευματώδεις για το δικό σας καλό. Όλα όσα θα γίνουν, θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πρακτικά να πάρετε θέση, ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας, ενώ σε αντίθεση στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας, αν και στον οικονομικό σας τομέα δε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Δε θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς, για να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα. Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας που θα τις διακρίνουν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 1 με τη δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, δε θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας. Εάν η επιλογή σας θα είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δε θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά του κανόνες που πρέπει να ισχύουν.

ΖΥΓΟΣ: Στις 30 με την Αφροδίτη να περνάει στο Ζυγό, αν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει, ούτε κερδισμένοι θα βγείτε. Οι μάχες που θα δίνετε για τα συμφέροντά σας άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Αρκετές γνωριμίες που θα κάνετε, θα έχουν να σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Απολαύστε τη μέρα που θα έχετε στη διάθεσή σας και ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε στο μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί με το να πείτε ευθέως αυτά που εκείνη τη στιγμή πιστεύετε, δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι και δική σας και όχι μόνο δικό του αποκλειστικό προνόμιο. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και πρέπει να μένει αθέατη και μακριά από αδιάκριτα μάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ανεμελιά που θα θέλατε και καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι, οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με επιδεξιότητα και κυρίως διπλωματία. Όσοι είστε αδέσμευτοι γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους φίλους σας στις διακοπές. Κλείστε πληγές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά γιατί σας ανοίγονται νέοι δρόμοι στον αισθηματικό σας τομέα που δε θα τους περπατήσετε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 2 με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα σας προσφερθεί γόνιμο έδαφος για καινούριες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες που μπορεί να μην έχουν εγγυήσεις για διάρκεια, αλλά σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι. Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, κάνοντας το άγχος σας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, ενώ θα έχετε την τάση να υπερβάλετε σε όλα, δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δε θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δε σας αντιπροσωπεύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τοπίο θα σας παρασύρει να πιστεύετε σε ψέματα και απατηλές υποσχέσεις, χάνοντας τον πραγματικό στόχο σας. Θα παρασυρθείτε σε ακραίες καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο με τους συνεργάτες σας και παράλληλα θα ξεσπάτε στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι δημιουργώντας ανυπόστατες σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ότι μπορείτε για να εκνευρίσετε τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα, κάνοντας συζητήσεις που δε θα έχουν να που τίποτα καλό για κανέναν.


ΙΧΘΥΣ: Θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους πρόκληση, ρίσκο ή κίνδυνο. Προσπαθήστε να ξαναβρείτε  την πνευματική σας ισορροπία και εάν θέλετε πραγματικά να είστε συνεπείς, οριοθετήστε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, φροντίζοντας να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Δημιουργήστε έναν τρόπο ζωής που θα βασίζεται στην προσωπική σας φιλοσοφία και θα σας απομακρύνει από επιλογές που σας καταπιέζουν. Εξετάστε με σοβαρότητα τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας, όπου κάθε αξία σας θα έχει το χώρο της και δε θα εμποδίζει τους άλλους τομείς της ζωής σας να αναπτυχθούν.