Social Icons

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ: Έχετε το νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού λοιπόν είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να τα παίξετε όλα για όλα, πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρπάξτε τις πραγματικά αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και τέλος γιατί όχι κάντε εσείς το πρώτο βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Oι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δε θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα ενισχυθεί η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία γιατί δε θα έρθουν με καλό σκοπό.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δέσμευση από την πλευρά του γυρνάει ήδη μέσα στο μυαλό του και από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα γίνει άμεσα ή αν θα καθυστερήσει κι άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους.


ΙΧΘΥΣ: Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο. Η διαδικασία και μόνο του να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.