Social Icons

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Κυριακή 21 έως 27/12/14

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 21, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τους φίλους σας. Ίσως πίσω από μια μεγάλη φιλία βρίσκεται ένα καμουφλαρισμένο φλερτ που αν το αντιληφθείτε και το αφήσετε να εξελιχθεί, θα αποδειχθεί η καλύτερη σχέση της ζωής σας. Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που ίσως δε θα σας αρέσουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στο σωστό άνθρωπο. Επίσης, δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό σας κύκλο και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα το σύντροφό σας ώστε να μην τον παραμελήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεφύγετε από τα τετριμμένα, κάνοντας εκδρομές, βγαίνοντας έξω μαζί, ακόμα και κάνοντας μικρές εκπλήξεις. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερόν σας ήμισυ. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί. Αφού ξέρετε καλά ότι δε θέλετε και ούτε μπορείτε να συμβιβαστείτε στις απαιτήσεις των άλλων όσες προσπάθειες και να κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιθυμία σας να ξεπεράσετε και να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις θα είναι τόσο έντονη, κάνοντάς σας δυνατούς να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σας βάζουν τρίτοι για να απομακρυνθείτε από το ποθητό αποτέλεσμα. Να είστε λίγο πιο σκληροί στο επικοινωνιακό σας κομμάτι προκειμένου να περάσετε τις απόψεις σας, αλλά στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις ίσως να μην είστε τόσο σαφείς και ξεκάθαροι. Να θυμάστε πως για να διεκδικήσετε κάποιες θέσεις, χρειάζεται να είστε πιο δυναμικοί και όχι επιθετικοί.

ΛΕΩΝ: Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάνοντας ή εκφράζοντας το οτιδήποτε την κατάλληλη στιγμή, θα γλιτώσετε από μπελάδες αλλά και εντάσεις. Οι επιπλέον προσπάθειες που θα κάνετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι άκρως αποτελεσματικές για να κερδίσετε ακόμα και υποθέσεις που θεωρούσατε χαμένες. Δείτε καθαρότερα ότι πρέπει να στηρίξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποβάλλετε το φόβο που έχετε ότι δε θα τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να αξιολογείτε τη δύναμη σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην αφήσετε να φύγει μέσα από τα χέρια σας η ουσία των σχέσεών σας, κυνηγώντας σε λάθος μέρη την προβολή και την αναγνώριση. Αρχίζουν να μειώνονται οι επιφυλάξεις σας για το πως μπορεί να εξελιχθεί μια επαγγελματική πρόταση που εσείς θα κάνετε. Ίσως η καθημερινότητά σας να είναι λίγο εκνευριστική, όμως, δε χρειάζεται να τα παραλέτε γιατί θα κουραστείτε ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ: Καταλάβετε ότι η τάση σας να τα έχετε όλα η τίποτα θα απομυζήσει όλη την ενέργειά σας, οπότε προτιμήστε να αποδεχτείτε ότι πρέπει να τελειώσετε με ανοιχτά θέματα πριν κάνετε μια νέα αρχή. Αυξήστε τις εξόδους σας και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, για να επωφεληθείτε ακόμα και από κάποιες τυχαίες συναντήσεις που μπορούν να γίνουν η αιτία καινούριων επαφών και γνωριμιών. Κρατήστε αποστάσεις σε θέματα που έτσι κι αλλιώς δε σας αφορούν άμεσα και διατηρήστε τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μυαλό σας είναι αρκετά ευρηματικό ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχετε και έναν μοναδικό τρόπο να διαβάζετε το συνομιλητή σας και να τον σκλαβώνετε όποτε το θέλετε. Το κλίμα θα είναι αρκετά καλό και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό φροντίστε σε διαμάχες που θα προκύψουν μεταξύ τους να μείνετε αμέτοχοι για να μη σας πάρει και εσάς η μπάλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας από τις 23, στον οικογενειακό χώρο προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα αφορούν κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια απαιτήσεις από συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε προβλέψει, αλλά και ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να απαλλαγείτε από τις όποιες ενοχλήσεις έχετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αρκεί και εσείς να φροντίσετε να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 22, καταπολεμήστε το άγχος και χαρίστε στον οργανισμό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση  και διασκέδαση. Ανανεωθείτε, κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας, αλλάξτε τρόπο διατροφής ή συνήθειες που μειώνουν τις αντοχές σας και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα. Τα απερίσκεπτα ρίσκα δεν ευνοούνται και πληρώνονται αρκετά. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις μεγάλες υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή θα σας πιάσουν ενοχές που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους, είναι πολύ πιθανό να σας πιάσουν τάσεις γενναιοδωρίας και να οδηγηθείτε σε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Όπως και να έχει, φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συγκρατημένοι για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους.


ΙΧΘΥΣ: Απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερο το χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί. Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα για να κλείσετε συμφωνίες. Δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να αλλάξει την πορεία κάποιων καταστάσεων. Έχετε αναλύσει κάθε δεδομένο που υπάρχει στη ζωή σας και έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα σκέψεων και προβληματισμών ώστε να δώσετε τις ερμηνείες και τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να προχωρήσετε.