Social Icons

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2015

Αρχίστε να εργάζεστε στα θέματά σας, αντιμετωπίστε το παρελθόν και συμβιβαστείτε με ότι έχετε περάσει. Το 2015 να είστε πιο θετικοί και πιο διαλεκτικοί. Κάντε ταξίδια, γίνετε τολμηροί και εξερευνήστε τον κόσμο. Να θυμάστε πως για να επιτύχετε δεν υπάρχουν ημίμετρα, οπότε τολμήστε.
Επίσης, αποφασίστε να κάνετε κάτι νέο στο σπίτι σας όπως μια ανακαίνιση και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα άτομα της οικογένειάς σας.
Επαγγελματικά η καριέρα σας μπαίνει σε νέα τροχιά από τα μέσα Ιουνίου, όπου βελτιώνεται σημαντικά η οικονομική σας κατάσταση και θα επιτυγχάνετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Επικεντρωθείτε στις πηγές των εισοδημάτων σας, ειδικά τις περιόδους που κινείται ανάδρομα ο Ερμής για να μην προβληματιστείτε, αλλά και για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα στους στόχους σας. Ενδέχεται να σας γίνουν προτάσεις από άτομα του παρελθόντος για συνεργασίες.
Συναισθηματικά θα δεσμευτείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, ενώ από τον Απρίλιο θα δεχθείτε μεγάλες ποσότητες αγάπης. Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφό σας όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι ή αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να αγαπήσει όσοι είστε αδέσμευτοι.
Το 2015 είστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, βάζοντας στο πρόγραμμά σας σωστότερο τρόπο διατροφής και γυμναστική. Έχετε αποφασίσει να πάρει στα σοβαρά την υγεία σας και θα αξίζει τον κόπο αφού θα αισθανθείτε καλύτερα από ποτέ.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Μία νέα χρονιά ξεκινάει και το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να κλείσετε το πορτοφόλι σας. Το να ξοδέψετε αλόγιστα χρήματα σε ανούσιες αγορές ή καταχρήσεις, απαγορεύεται ρητώς εκτός αν θέλετε να δημιουργήσετε πρόβλημα στον οικονομικό σας τομέα που θα το κουβαλάτε για όλη τη χρονιά που ακολουθεί. Σταθείτε υπεύθυνοι απέναντι στον εαυτό σας και δε θα το μετανιώσετε.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Η χρονιά συνεχίζεται ζητώντας από εσάς αυτό το μήνα να ασχοληθείτε εντατικότερα με το σπίτι, την οικογένεια και τα άτομα που την αποτελούν. Ξεκινήστε να ακούτε ότι έχουν να σας πουν, ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους και βελτιώστε τόσο τις σχέσεις μεταξύ σας, όσο και τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο χώρο σας. Έχετε πολλά να κάνετε και το μόνο που μένει είναι να τολμήσετε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015
Μαζί με την είσοδο της Άνοιξης φαίνεται να ξυπνάει και το παρελθόν σας. Και αυτό δε συνεπάγεται μόνο με επιστροφές προσώπων, αλλά και με κινήσεις που κάνατε στο παρελθόν. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σκεφτείτε καλά αν τότε είχατε δει θετικά αποτελέσματα, καθώς αν δεν υπήρχαν δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξανακάνετε τα ίδια λάθη. Είστε αρκετά ικανοί να καταφέρετε ότι ξεκινήσετε, οπότε δείξτε επιμονή και υπομονή και στηριχθείτε στις ικανότητές σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015
Συνήθως εργάζεστε σκληρά μέχρι να φτάσετε στους στόχους σας και επειδή αυτό είναι κάτι που σας ευχαριστεί συνεχίστε να το κάνετε με τον ίδιο τρόπο, ώστε η ηλιακή έκλειψη του μήνα να σας δώσει τα δώρα της, προσφέροντάς ευκαιρίες για την επίτευξη ενός από τα μεγάλα σχέδιά σας. Έχετε θέσει ήδη τους όρους,  κάνατε θυσίες και αγωνιούσατε για τις αποφάσεις. Τώρα ήρθε η στιγμή που θα καρπωθούν τα οφέλη.

ΜΑΙΟΣ 2015
Αρχίζει να σας βγαίνει στην επιφάνεια όλη η κούραση που υπεστήκατε το προηγούμενο διάστημα με αποτέλεσμα να αισθάνεστε λίγο τεμπέληδες. Ίσως να χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα, αλλά ακόμα δεν ήρθε η στιγμή για να το πράξετε. Για να αποφορτιστείτε προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ένα και μόνο στόχο σας και μη διασπάτε το μυαλό σας σε πολλά θέματα ταυτόχρονα.


ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Προσπαθείτε να είστε πιο ρεαλιστές και να μην ονειροβατείτε, δημιουργώντας πρακτικά σχέδια που μπορούν να επιτευχθούν και εργάζεστε σκληρά προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.  Μην απελπίζεστε αν όλα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζετε και θεωρείτε ότι είστε σε λάθος δρόμο, καθώς υπάρχει σημαντική πρόοδος και θα αρχίσει να είναι ορατή.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Στα μέσα του καλοκαιριού και για το επόμενο διάστημα, θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε την αγάπη που νιώθετε προς το πρόσωπό τους. Αυτή η κίνηση θα τους εκπλήξει αρκετά μια που δεν το συνηθίζετε δημιουργώντας απρόβλεπτες καταστάσεις. Καθησυχάστε τους ότι οι προθέσεις σας είναι καθαρές και δεν έχετε απώτερα κίνητρα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015
Μοιρασμένοι ανάμεσα σε δύο τομείς θα είστε κατά τη διάρκεια του μήνα. Από τη μία ο επαγγελματικός σας χώρος θα απαιτεί την προσοχή και την παρουσία σας και από την άλλη η οικογένειά σας θα θέλει να συνεχίσετε να είστε κοντά τους περισσότερο. Διατηρήστε τις ισορροπίες και την ηρεμία σας, για να βρείτε λογικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από διλήμματα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Ο επαγγελματικός τομέας ζητάει την αμέριστη προσοχή σας, ώστε να μην υπάρξει αμφισβήτηση των στόχων σας ή αλλαγή κατεύθυνσης σε κάτι που ήδη έχετε προχωρήσει. Κάντε τις κατάλληλες συναντήσεις και επαφές, ανταλλάξτε απόψεις με άτομα του χώρου σας και κυρίως μάθετε να ακούτε. Δε γνωρίζετε τα πάντα και αυτό πρέπει επιτέλους να το κατανοήσετε πριν αν είναι αργά.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015
Έχετε περάσει πολλά και αυτό κανείς δεν πρόκειται να το αμφισβητήσει, αλλά η ζωή προχωράει και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αρπάξετε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν για την εξέλιξή σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επουλώσει πληγές του παρελθόντος και αλλάξτε ότι σας ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο. Κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Καινούριες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και καλό θα ήταν να το συνειδητοποιήσετε αντί να είστε απαισιόδοξοι. Λίγο περισσότερο ρεαλισμός των γεγονότων δε θα σας βλάψει, αντιθέτως είναι πιο χρήσιμος από το να κάθεστε να κλαίτε τη μοίρα σας. Στα εσωτερικά σας χαρίσματα περιλαμβάνεται και η δύναμη της θετικής σκέψης. Αξιοποιήστε της επιτέλους και θα βγείτε διπλά κερδισμένοι.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Εργαστείτε πάνω στα σχέδια που ήδη έχετε και αφήστε καινούρια ανοίγματα για την επόμενη χρονιά. Επικοινωνήστε με τους γύρω σας, μοιραστείτε ότι δε σας προκαλεί αμηχανία και κυρίως βρείτε τα με τον εαυτό σας. Συναντηθείτε με φίλους που σας φτιάχνουν τη διάθεση και δε σας κάνουν να ανησυχείτε ότι μπορεί να πείτε λάθος πράγματα και περάστε τις γιορτές με περισσότερη ανεμελιά.