Social Icons

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές γιατί ότι δε λέτε για αυτά που σας ενοχλούν, γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός.

ΤΑΥΡΟΣ: Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνει να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να ξέρετε πως όσο και αν τα προβλήματα σας φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν να διευθετηθούν αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων. Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, δε συμβαδίζει με την τύχη σας.

ΛΕΩΝ: Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέση σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτό σας πονάει. Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο και αν έχει καλές προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση το σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.

ΖΥΓΟΣ: Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση που φαίνεται πως περνάει κρίση. Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, προσπαθήστε να μην είστε δογματικοί. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δε θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορούν να σας βλάψουν μακρόχρονα. Μη δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν.


ΙΧΘΥΣ: Μόνο με την κοινή λογική, θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα.