Social Icons

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στο συναισθηματικό σας τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δε σας δίνουν τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δε βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.

ΛΕΩΝ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που διαθέτετε πριν σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευθούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός απ’ το να παίρνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΖΥΓΟΣ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι. Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας. Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες που θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον οικονομικό σας τομέα. Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε. Δε χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα.


ΙΧΘΥΣ: Δε σας φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους.