Social Icons

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση δώστε τις. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δε σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, αλλά στην πορεία το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να δέχεστε και να αποδέχεστε το χαρακτήρα των άλλων, όπως και εκείνοι αποδέχονται εσάς χωρίς να σας ζητούν να αλλάξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν και δε σας αφήνουν να χαρείτε την καθημερινότητα. Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σειρά και τάξη στα θέματά σας.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνεται η εικόνα σας προς τα έξω και θα σας καταξιώσει ιεραρχικά στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντάς σας γεμίζετε αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε ιδιαίτερα ζωντανοί, ευδιάθετοι και δημιουργικοί, ενώ θα καταφέρνετε να γίνεστε και το επίκεντρο σε όποιο χώρο και αν βρίσκεστε.

ΖΥΓΟΣ: Στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχει σταθερότητα, βοηθώντας να περνάτε πιο εύκολα τις θέσεις σας και να σταθεροποιήσετε την επιτυχία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να μάθετε να ανοίγετε τους ορίζοντές σας και να βλέπετε και λίγο πιο πέρα αν θέλετε να υπάρξει αποκατάσταση σε όσες είναι ήδη διαταραγμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας. Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι και τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν μην πιέζετε καταστάσεις. Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.


ΙΧΘΥΣ: Όσο εύκολο λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν. Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.