Social Icons

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Κυριακή 12 έως 18/10/14

ΚΡΙΟΣ: Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα άτομα που σας περιβάλλουν, αλλά και για τις δυνατότητες που έχετε να ανταποκριθείτε σωστά απέναντι τους. Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Δε θα έχετε λόγους να ανησυχείτε για την υγεία σας, καθώς όποια προβλήματα σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και υποχωρούν. Ίσως χρειαστεί να απορρίψετε κάποιες παλιές μεθόδους αν βλέπετε  ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία στις 14, η ενεργητικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος που σας χαλάει τη διάθεση όταν το αφήνετε ανεξέλεγκτο. Προσέξετε τη στάση που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό σας. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας ενισχύουν τη διάθεσή σας για να τους υλοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια διαμάχη με τους συνεργάτες σας καλύτερα να μην αρχίσετε. Αφού η αυτοπεποίθησή σας θα είναι ανεβασμένη φροντίστε να κρατήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες, για να εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο που θα σας δοθεί για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σύμμαχος στο πλευρό σας θα είναι η καλή σας τύχη, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν από εδώ και πέρα να έχουν μια καλύτερη πορεία. Μην εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια, γιατί εκεί επιβάλετε να είστε προνοητικοί. Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους.

ΛΕΩΝ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε σε πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές. Θα υπάρξουν αρκετά άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε απόμακροι ή τους κρατάτε σε απόσταση. Βέβαια, οι στόχοι που έχετε θέσει για την καριέρα σας θα είναι ένα από τα εμπόδια που δε θα μπορείτε να σκεφτείτε με ψυχραιμία για τη συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι μάθετε να διαχωρίζετε τα συναισθήματα από τις επιθυμίες σας, για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. ο έρωτας θα αρχίσει να παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ερωτική. Δώστε άμεση προτεραιότητα στις ανάγκες σας, αλλά και σε αυτές που έχει ο σύντροφός σας. πλησιάστε τον περισσότερο και αφήστε τον να σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη στις 17, εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Λύστε τυχόν διαφωνίες που είχατε τον τελευταίο καιρό, κρατώντας παράλληλα σε απόσταση όσους έχουν προσπαθήσει να μπλεχτούν στη σχέση σας όποιο λόγο και να είχαν. Καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετές εμπειρίες θα τις αποκτήσετε από το φιλικό περιβάλλον. Μην επιδιώξετε απλώς να περάσετε καλά, αλλά βγείτε, διασκεδάστε και φλερτάρετε. Οριοθετήσετε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς σας στόχους, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στην δουλειά σας. Ολοκληρώστε τυχόν εκκρεμότητες, πριν έρθει στην επιφάνεια κάποια δύσκολη στον χειρισμό της κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η μέρα να μη βοηθάει σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά η αισιοδοξία σας θα είναι έντονη, βοηθώντας σας να μην πέσετε σε μελαγχολία αλλά και να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες ιδέες ή σχέδιά σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μη μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε. Συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία, που θα σας φέρει την επιτυχία αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί σε πιθανές εξαπατήσεις σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που θα κάνετε και μην δείξετε περισσότερη γενναιοδωρία απ’ ότι πρέπει σε φιλικά πρόσωπα, ακόμα και αν κρίνετε ότι μπορείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι’ αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να σπιλώσουν την καλή σας εικόνα. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά για να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας, καθώς η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας δώσει καλές προϋποθέσεις για να επιτύχετε σημαντική πρόοδο. Επαναπροσδιορίσετε την θέση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν και εισπράξτε αντίστοιχα την θετική τους ανταπόκριση σαν επιβράβευση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σας. Θα υπάρξουν σημαντικές προεκτάσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό σας τομέα.


ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες συναλλαγές θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, για να μην πέσετε θύμα εξαπατήσεων. Έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά και το δείχνετε, οπότε μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει και να εισβάλλει στον ψυχικό σας κόσμο. Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε μαζί τους ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες γέλιο και χαρά. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις για να έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε εσείς τις ευκαιρίες που σας ταιριάζουν και όχι αυτές εσάς.