Social Icons

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Οι συγκυρίες που θα επικρατούν γύρω σας δεν εμπεριέχουν τη γαλήνη που χρειάζεται για να έχετε την ικανοποίηση που θέλετε μέσα από τις διάφορες σχέσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια, καθώς θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να τα προωθήσετε όπως εσείς θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παροχές που θα έχετε σε θέματα τύχης, θα είναι αρκετά περιορισμένες και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενεργήστε με νηφαλιότητα και περίσκεψη, γιατί η κεκτημένη ταχύτητα θα φέρει εκνευρισμό και αφηρημάδα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε.
 
ΛΕΩΝ: Για πάρα πολλούς μήνες πνευματικά, ψυχικά και σωματικά φτάσατε στα όριά σας και όποια αδυναμία είχε ο οργανισμός σας έκανε την εμφάνισή της.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε. Να θυμάστε πως το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία σας γιατί το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς.
 
ΖΥΓΟΣ: Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας. Προτάσεις, γνωριμίες και νέες συμφωνίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η διάθεσή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε κρυφές ή φανερές αντιπαλότητες και δημιουργήστε εποικοδομητικές και συμφέρουσες για όλους σχέσεις. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δε σας βοηθάει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία. Υπάρχει τρόπος να υπερασπιστείτε σθεναρά τα δικαιώματά σας, αντιμετωπίζοντας δυναμικά εμπόδια και αντιπάλους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας, θα σας δώσουν καινούριες ελπίδες.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.