Social Icons

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια, θα σας οδηγήσουν σε κάτι καλό και θα βάλετε σε εφαρμογή έστω και με καθυστέρηση σχέδια και ιδέες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με μεθοδικότητα θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δε θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη λογική σας σε κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό σας τομέα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα αλλά στη συνέχεια το βάρος μετατοπίζεται στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
 
ΛΕΩΝ: Ήρθε η ώρα να αποκατασταθείτε από αδικίες που σας έγιναν και ατυχίες που υπεστήκατε. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι παραγωγικός και ανανεωτικός σε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σ κάποιες από τις επιδιώξεις σας που είχατε προσπαθήσει πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε νέους στόχους.
 
ΖΥΓΟΣ: Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι συναισθηματικές σας σχέσεις ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. ο επαγγελματικός σας τομέας βελτιώνεται και αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές συναισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζει το ύφος, το κλίμα και ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ότι είχατε ξεκινήσει καιρό πριν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα για να μην αιφνιδιαστείτε. Η μέρα θα είναι αρκετά σύνθετη σε επιρροές και γεγονότα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Δώστε σημασία σε μια καινούρια ερωτική σχέση που θα εμφανιστεί σε εσάς τους αδέσμευτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο που θα σας συγκλονίσει.