Social Icons

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Είναι καλύτερα να δεχθείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει. Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας. Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας.
 
ΛΕΩΝ: Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους. Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα μια υπόσχεσή σας. Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Πριν αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε ένα καλό σας φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής σας ζωής, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.