Social Icons

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Κυριακή 11 έως 17/12/22

ΚΡΙΟΣ:
Πρέπει να προσέξτε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία, όπου μπορείτε. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους σκοπούς και τις ιδέες σας. Νιώθετε κάποιες στιγμές υπεύθυνοι για τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί δεν ευθύνεστε μόνο εσείς για την ασυνεννοησία που υπάρχει. Εάν θέλετε να βρείτε μια άκρη, μιλήστε στη δική τους γλώσσα και να είστε σίγουροι πως θα λάβουν το μήνυμά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως οι υπερβολικές προσπάθειες και η κόπωση που έχετε υποστεί όλο το χρόνο, να βγει μαζεμένη και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας. Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας και να φυλαχτείτε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε. Από εδώ και στο εξής θα σας συνοδεύουν πολλές ευκαιρίες και από εσάς μένει να τις αξιοποιήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας. Η γενική κατάσταση θα σας ωθεί να αγωνιάτε για το μέλλον σας. Οι διεκδικήσεις σας αρχίζουν να πιάνουν τόπο, αλλά από την άλλη πλευρά θα μπείτε σε σκέψεις που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος σας. Είναι πολύ πιθανό οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, να σχετίζονται με παλιές σας υποθέσεις, στις οποίες καλείστε να πάρετε θέση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού δε θα είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας. Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε  καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνθήκες εργασίας σας. Οι συναλλαγές και τα εργασιακά σας θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα θα σας βοηθήσει να περάσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις.
 
ΛΕΩΝ: Προωθήστε τα σχέδιά σας, χωρίς εντάσεις και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Συνεργαστείτε με άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Είστε αρκετά ελεύθεροι για να αντέξετε βαθυστόχαστες σκέψεις, υπάρχουν όμως άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντός που δε θέλουν το κακό σας. Απεναντίας, φροντίζουν να σας ωριμάζουν για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από σοβαρά και χρόνια προβλήματα. Ασχοληθείτε μαζί τους και μην κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά μπορείτε να κάνετε ένα τσεκάπ αν αυτό σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Μια που δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, για να ξεπεραστούν χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς.
 
ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά τις όποιες διαφωνίες και αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία γιατί αναγκαστικά κλείνει ο κύκλος της σχέσης με κάποιους ανθρώπους. Ξεκαθαρίστε όσο μπορείτε με ήρεμο τρόπο τα πράγματα με το σύντροφό σας και αν νιώσετε ότι η δική σας επέμβαση δεν αποδίδει, προτιμήστε από το να βγείτε εκτός εαυτού, να σταματήσετε κάθε προσπάθεια για τώρα. Εξάλλου, θα έχετε χρόνο στην πορεία να ξαναπροσπαθήσετε και να μη χαλάσετε τις γιορτές σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι’ αυτό κάντε υπομονή και μην  απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε. Το αποτέλεσμα που θα έχετε, θα σημάνει αναμφίβολα το τέλος των δύσκολων φάσεων για τα οικονομικά σας. Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κερδίστε χρόνο βάζοντας σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές συζητήσεις και ενέργειές που πρέπει να κάνετε με το σύντροφό σας. Σαφώς θα είναι διάφορα τα σενάρια που θα εξελιχθούν στη σχέση σας για την πορεία της, των οποίων δεν ευθύνεστε απόλυτα εσείς, αλλά είναι στο χέρι σας να μην αφήσετε κάποιους που επεμβαίνουν για τους δικούς τους λόγους να σας παρασύρουν εκεί που δεν πρέπει. Όταν δε θα βρίσκεται την ανταπόκριση που θεωρείται δίκαιη ή έστω αντάξια της δικής σας στάσης μην αποθαρρύνεστε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας, προκαλώντας την αντοχή του νευρικού σας συστήματος, ούτε διασπώντας την προσοχή σας με δευτερεύοντα πράγματα. Μην κάνετε άλλα λάθη αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε σε αυτό, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Με έναν τρόπο αιφνίδιο και αποτελεσματικό θα υπάρξουν ευκαιρίες για να φτιάξετε τη σχέση σας όπως τη θέλετε, ακόμα και αν αυτές δε φαίνονται στον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και θα φανερώσουν κρυμμένες ανάγκες σας. Νιώθετε πλέον έτοιμοι για να ακολουθήσετε καινούριους ρυθμούς, ενώ η ανάγκη σας να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που στερούσαν την αυτονομία σας και ανακόπτουν την προσωπική σας πορεία σας οδηγεί σε νέους ρυθμούς. Περιορίστε τις δραστηριότητες που δε σας ωφελούν και σας βάζουν στη διαδικασία να διοχετεύετε αλλού την ενέργειά σας. Ενεργοποιήστε την ανάγκη σας να εισπράξετε από τους άλλους όσα περισσότερα μπορείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.
 
ΙΧΘΥΣ: Μπορεί ο πολύς κόσμος, η ένταση και οι πειραματισμοί κάθε είδους, να σας συνεπαίρνουν και να σας ξετρελαίνουν, αλλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο αυτή τη στιγμή να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για δράση. Το ότι έχετε αρκετή εύνοια, δε διορθώνει την κατάσταση, γι’ αυτό κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για αργότερα και μην μπείτε σε ξένα χωράφια. Προσέξτε την υγεία σας, την ψυχολογική σας ισορροπία, τις υποχρεώσεις στους δικούς σας και τα δύσκολα που δε θα λείψουν από το περιβάλλον του εργασιακού σας χώρου.