Social Icons

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δε θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα. Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας. Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε.
 
ΛΕΩΝ: Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις. Έχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που δραστηριοποιήστε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα. Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που καραδοκούν και εκσυγχρονίστε τη δουλειά σας. Πάρτε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και κυρίως τις ανάγκες του.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό σας ελάττωμα, τον εγωισμό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.