Social Icons

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιανουάριος, ο πρώτος μήνας του 2023...
 
Την 1η η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συνεργασίες και επενδύσεις που θα σας αποφέρουν κέρδη.
 
Στις 2 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.
 
Στις 4 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, μειώνει δυσκολίες, αντιστάσεις και φέρνει τύχη και ευκολία στις υποθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την όψη προς όφελός σας και δεχθείτε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.
 
Στις 5 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο στον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας.
 
Στις 7 η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί ή υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, κρατάει τις ισορροπίες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα.
 
Στις 8 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.
 
Στις 9 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, αυξάνει τη γοητεία και τον ερωτισμό ενισχύοντας την πειθώ σας προς τους άλλους.
 
Στις 13 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.
 
Στις 14 ο Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους, σας κάνει νευρικούς και επιθετικούς. Βλέποντας τα σχέδιά σας να κολλάνε και προσκρούουν σε εμπόδια, θα αυξηθούν οι φοβίες σας και μαζί με αυτές και τα προβλήματά σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές καθώς η κρίση σας δε θα είναι τόσο καθαρή για σοβαρές αποφάσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει τα παράπονα και κάνοντας τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα.
 
Στις 18 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας κάνει εγωιστές και ξεροκέφαλους. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι και ευγενικοί απέναντι σε άτομα κύρους, αν θέλετε να επενδύσουν σε εσάς.
 
Στις 19 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.
 
Στις 21 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας γεμίσει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).
 
Στις 22 ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα σας δυσκολέψει στο να διαχειριστείτε ότι συμβαίνει γύρω σας καθώς δε θα έχετε και βοήθεια από κανέναν.
 
Στις 24 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.
 
Στις 28 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ότι νιώθετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος).
 
Στις 29 με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αν χρησιμοποιήσετε σωστά την ενέργειά θα διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες.