Social Icons

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με το σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η μέρα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δε θα τρέφετε ψευδαισθήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα π[ου υπάρχουν στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.
 
ΛΕΩΝ: Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε οι συναισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιά σας. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.