Social Icons

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Η απογοήτευση που σας πιάνει κάποιες φορές, σας κρατάει μακριά από τις επιτυχίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας. Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις, γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εύνοια που θα έχετε και η αυξημένη δημιουργικότητά σας, δε σημαίνουν ότι μπορείτε μέσα σε μια μέρα να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δυσάρεστα που έχουν υπάρξει στη ζωή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ώριμοι για να θέσετε σε μια νέα πιο αισιόδοξη προοπτική τα σοβαρά και τα ουσιώδη που πρέπει να σας απασχολούν.
 
ΛΕΩΝ: Τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που στην ουσία οι ίδιοι δημιουργήσατε και θα έχετε μεταξύ σας καλύτερη συνεννόηση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία, θα προσδώσουν στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς. Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι για να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε καλά ότι είστε λάθος.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με το σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δε θα σας αρέσουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τα δικά σας άτομα. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα και δε θα χάσετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο. Δε χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξεσπάτε σε άτομα που δε σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.
 
ΙΧΘΥΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση.