Social Icons

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Τα νέα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε μια πιο ξεκάθαρη και καλύτερη κατάσταση στη ζωή σας όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά και στα αισθηματικά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ο συνδυασμός των βιωμάτων που έχετε μέχρι τώρα με τα σενάρια που έχετε υπόψη, θα φέρει κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα σας κάνει πιο ρεαλιστές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέριμνα και οι επιμέρους δραστηριότητες θα αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για την πρόοδο και την εξέλιξη, εφόσον το ζητούμενό σας θα είναι η ανάπτυξη της ποιότητας των επαφών.
 
ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής που θα τονώσει την υγεία σας. Μην αφήσετε τον ψυχικό σας παράγοντα να επιβαρυνθεί περισσότερο, αλλά υιοθετήστε τρόπους που θα σας δώσουν ευεξία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον οικονομικό σας τομέα κάντε τις κατάλληλες ενέργειες που θα σας ενδυναμώσουν για να αντιμετωπίσετε μελλοντικές απρόβλεπτες καταστάσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι οιωνοί της συναισθηματικής σας ζωής είναι καλύτεροι, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά καθώς θα πάρετε μια πρώτη δόση του έρωτα που θα σας ικανοποιήσει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δε θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες. Έχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ενεργήσετε σπασμωδικά θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δε σας οδηγούν πουθενά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα σας όπλα, όπως τη φυσική σας γλυκύτητα και το χαμόγελό σας, δε θα σας είναι καθόλου δύσκολο να έχετε αρκετές κατακτήσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταπνίξτε το συναίσθημα της ζήλιας για να περάσετε όμορφα και μην είστε καχύποπτοι με τα καινούρια πρόσωπα που εισβάλουν στη ζωή σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι προσφορές που θα έχετε από διάφορα άτομα θα σας τονώσουν τη διάθεση, αλλά θα χρειαστεί να έχετε αυτογνωσία και να τονίζετε μόνο τα καλά σημεία του χαρακτήρα σας.