Social Icons

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Κυριακή 18 έως 24/12/22

ΚΡΙΟΣ:
Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο εύκολες, αλλά χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας γύρω από τα προσωπικά θέματα, καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο κάποιες από τις ήδη προβληματικές σας σχέσεις. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση ενός καλού σας φίλου που έχει τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις για εσάς και παράλληλα πλησιάστε εκείνους που σας βοηθούν και σας στάθηκαν στο παρελθόν. Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε, να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η πηγή τους άγχους σας ή των διαφωνιών ίσως να είναι κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που θα αφορά το χώρο του σπιτιού σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, για να βρει και πάλι το ρυθμό του. Θα έχετε και περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, ενώ θα πρέπει τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας να τα αγνοήσετε. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας δώσουν φιλικά πρόσωπα και δώστε και εσείς εάν σας ζητηθεί, ιδιαίτερα όταν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν χρήσιμοι στο παρελθόν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόλις νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί πρόθυμα και με χαρά στο ερωτικό σας κάλεσμα. Τώρα εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τη σχέση σας από το χέρι και θα την οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Εάν χρειαστεί αποφύγετε να πάτε σε μέρη πολυσύχναστα, ώστε να αποδράσετε κάπου οι δύο σας, να χαλαρώσετε και να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε πίσω σας την απομόνωση που είχατε κλειστεί και τις αμέτρητες φορές που νιώσατε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Έχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες. Αναζητήστε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον άτομα που μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες σας και να τις συμμεριστούν. Πιστέψτε σε εσάς και τη γοητεία σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε τον έρωτα προσωπική σας υπόθεση. Οι μέρες που έρχονται θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε.
 
ΛΕΩΝ: Εάν δεν κάνετε κάτι για να αλλάξετε τον τρόπο που παίρνετε τα πράγματα η υγεία σας θα γίνει και πάλι εύθραυστη, επηρεάζοντας το νευρικό σας σύστημα. Διακόψτε οριστικά σχέσεις με άτομα που σας βασανίζουν πριν καταρρεύσετε. Κάντε εσείς κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε από τους άλλους. Έχετε το χάρισμα ακόμα και χωρίς να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, οι άλλοι ν σας βρίσκουν κάθε φορά που σας βλέπουν και πιο όμορφους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας και βρείτε τα κοινά σημεία που έχετε με τους άλλους, για να είναι η μεταξύ σας συνεργασία πρόσφορη και επικερδής. Στις προσωπικές σας σχέσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα υπάρχουν διαταραχές, καθώς κάποιοι θα δυσπιστούν επίμονα με τις απόψεις σας. Ίσως, να μην πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδια και τις σκέψεις σας, αλλά να προετοιμαστείτε για μια περίοδο ανανέωσης. Προσέξτε τις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ώστε οι αναπάντεχες τροποποιήσεις που θα γίνουν να σας είναι ευχάριστες.
 
ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, προετοιμάστε τα σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα κάτι παραπάνω από το προβλεπόμενο, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχίζονται τα μεγάλα έξοδα. Αφήστε στην άκρη αλλαγές που θα τα αυξήσουν ακόμα περισσότερο και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις. Μην πιστέψετε πως ότι λάμπει είναι χρυσός και μην πανικοβληθείτε. Στο κάτω- κάτω, δεν είναι τόσο χάλια τα οικονομικά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετά από μια περίοδο που περάσατε αρκετά φορτισμένη θα βγείτε μπροστά και θα αρχίσετε να επιβάλετε τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας ανάγκες. Όσοι έχετε ακόμα οικονομικές διαφορές με τρίτα πρόσωπα, θα προβείτε σε έντονους διαλόγους με σκληρά λόγια. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι λύση και δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα. Οι τετριμμένες ιδέες σας κουράζουν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε δυναμικά τα προσωπικά σας προβλήματα, κρύβοντας τις ευαισθησίες σας, που θα σας κάνουν θύμα κάποιων για να πατήσουν επάνω σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Καινούρια άτομα που θα εισβάλλουν στη ζωή σας, θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Πρέπει να διατηρήσετε αλώβητες τις σχέσεις που σας είναι χρήσιμες για το παρόν, αλλά και για το μέλλον, από άποψη πρακτική, ηθική και κοινωνική. Το πρόβλημα που έχετε είναι ότι δε σας πείθει κανείς εύκολα, αλλά ούτε και εσείς έχετε την τάση να εκδηλωθείτε. Σκεφτείτε πως πίσω από κάθε απόλυτη άρνηση κρύβεται μια φυγή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε αρκετά από αυτά που κάνετε και καταπονούν τον οργανισμό σας όσο είναι νωρίς για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είστε αποφασισμένοι φέτος να κάνετε ριζικές στην εμφάνισή σας και δεν αποκλείεται να τολμήσετε να αλλάξετε στυλ. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και φροντίστε να αφήνετε έξω από το σπίτι σας τα όποια εργασιακά προβλήματα και αν έχετε και μην εκτονώνετε τα νεύρα σας πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στους φίλους σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σωστή σχέση γι’ αυτό επιβάλλετε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να νοιάζεστε πραγματικά για το σύντροφό σας. Ικανοποιήστε την εσωτερική σας ανάγκη για λίγη χαρά και αρμονία στις σχέσεις. Ακόμα και η μακροχρόνια σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή σας και να ανανεωθεί. Μερικά προβλήματα στην μεταξύ σας επικοινωνία είναι πιθανά, αλλά δε θα είναι τόσο ουσιαστικά ώστε να αισθανθείτε άσχημα ή να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.
 
ΙΧΘΥΣ: Το τονισμένο σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σας θα σας παροτρύνουν να προσέξετε την εμφάνισή σας. Είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στη σχέση σας. Τα κοινά οικονομικά σας θα φέρουν μια κάποια ένταση μεταξύ σας όταν θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές με το ταίρι σας, για να βγείτε αλώβητοι από αυτή την κρίση.